Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صالح‌ علا از نام‌های آشنایی است که بسیاری از مخاطبان تلویزیون با آثار او خاطره دارند. برنامه‌هایی چون «دو قدم مانده به صبح» و «چشم شب روشن» که دیگر این روزها عدم پخش چنین آثاری مخاطبان تلویزیون و دنبال‌کنندگان برنامه‌هایش را دلتنگ حضور او در رسانه ملی کرده است. در حالیکه یک سال است بحران کرونا را پشت سر می‌گذاریم و در این یک سال روزهای تلخ بسیاری را تجربه کرده‌ایم دنبال کردن تجربیات هنرمندان می‌تواند حاوی نکاتی مهم برایمان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه گفت‌وگویی با محمد صالح‌علا داشتیم که در ادامه می‌خوانید.

محمد صالح‌ علا شاعر، نویسنده و مجری تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: دوران کرونایی برای کسانی که می خواهند هیچ کاری نکنند، یک فرصت طلایی است، من هم کاری نمی کنم، فقط یک ریزه رمان می نویسم، باعنوان «شکفتن گلی بیرون فصل ها» درونمایه آن به احتمال شرح رویاهای آدمی در دوران ویروس هاست، غیر از این یک ریزه هم ترانه می نویسم، ایضاً ترانه هایی که درگذشته نوشته ام را تعمیر می کنم، و روزهای جمعه به رادیو می روم، انجا حرف می زنم.

صالح علا خاطرنشان کرد: کتاب خواندن محض خاطر «ویروس» را نمی پسندم، وقت تلف کردن است، من می باید کتاب را با چنان کنجکاوی و دقتی بخوانم که پول هایم را می شمرم، با چه لذتی پولهایم را می شمارم، اغلب چند بار آنها را میشمارم، درنتیجه خوب در خاطرم می ماند که چه مبلغ پول دارم، یا ندارم، یا با همان انگیزه و اشتیاق بخوانم، چنانکه مایل ام بدانم، آلومینیوم سازی اراک و تراکتورسازی تبریز چند چندند، اگر با چنان دقت و اشتیاق کتاب بخوانم، در نتیجه ملتفت میشوم، کشورم با دیگر کشورهای جهان چند چنداست، به نظرم در این دوران بهترین کتاب، با خانواده حرف زدن است، نگاه کردن به چشم های مادر، نگاه کردن به دستهای پدر، حرف زدن با همسر و فرزندانمان است، که به اندازه یک کتابخانه کتاب خواندن است، اگر تنهاییم، رفتن جلوی آیینه، دیدن خودمان بی نتیجه نیست دست کم آیینه را زیباتر کرده ایم، از پنجره به آسمان، ماه، درختان صنوبر هم ما را بیشتر می‌کند.

او افزود: در سالی که گذشت بسیاری از هموطنانمان، هنرمندان و دیگرها عازم عالم ناز شدند، دلتنگی بسیار بود، شخصیت های هنرمندی چون استاد شجریان، هر چند آثار ایشان همچنان با ماست، چنانکه عارف قزوینی، بنان و دیگرها، چند روز پیش از امروز دوستی یک نغمه گی برایم فرستادند، با اجرای اقای همایون شجریان، غزل حسین منزوی عزیزمان، چه آوازی، چه آهنگسازی و تنظیمی، دلبرانه و هم غافلگیرکننده، که به یکباره زیر پایم خالی شد.

صالح‌ علا در پایان درباره عدم حضورش در تلویزیون گفت: برای تلوزیون کار نمی کنم، و هم نمی گویم چرا کار نمی کنم، زیرا شب عیدی نمیخواهم شما را هم دلگیر، ناامید و یا خدای ناخواسته خشمگین کنم، که جایی خواندم، جنت مکان شادروان مرحوم محمدعلی کلی، گفته اند، هیچ چیز به اندازه مشت های به هدر فته قهرمان را خسته نمیکند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محمدرضا شجریان کتابخوانی کرونا محمد صالح علا نگاه کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال کیست؟
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • اقدام آتشین مرد نقاش | مادر و پسر ۱۱ ساله در خشم پدر سوختند
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است