Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-29@12:31:21 GMT

بهترین رفتار در مقابل خیانت همسر چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۴۰۲۲۲

به گزارش پارس نیوز،

اولین مسیری که انتخاب می کنید رفتن به دادگاه طلاق است. اما مطمئنا بهترین مسیر یا انتخاب در چنین شرایطی نیست. آمارها متفاوت هستند اما تحقیقات نشان می دهند که بیشتر ازدواج ها تلاش می کنند که از این خیانت نجات پیدا کنند. بیشتر روانشناس ها زوج ها را از جدایی فوری منع می کنند.

کارهایی که باید در چنین شرایطی انجام دهید موارد زیر هستند:

گام اول: در ابتدا از پایان رسیدن رابطه ای که با فرد دیگری داشته مطمئن شوید

اولین کاری که باید انجام دهید این است که بفهمید آیا همسرتان تمایل دارد این رابطه را تمام کند یا نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فردی که با همسرتان در ارتباط بوده دیگر نباید در زندگی شما باشد. شاید برای این کار لازم باشد همسرتان شغلش را عوض کند یا در شهر دیگری زندگی کنید. اگر همسرتان راضی به این کارها شود مطمئن می شوید که ۱۰۰ درصد تعهدش را جدی گرفته است. بعد از این که از تعهد او مطمئن شدید زمان این رسیده که ببینید کجای کار اشتباه بود و چرا؟

گام دوم: درباره مشکلی که پیش آمد صحبت کنید

زمانی را برای صحبت کردن درباره مشکل پیش آمده تعیین کنید. بهتر است زمانش همان روزی نباشد که متوجه این موضوع شده اید. حداقل ۵ روز آن را به تعویق بیندازید نه بیشتر. زمانی که هر دو از نظر ذهنی آمادگی کافی برای صحبت کردن درباره چنین مسائلی داشته باشید. فردی که خیانت کرده باید آماده پاسخ دادن به هر سوالی باشد تا تمام شک و شبهه ها از بین برود. در اصل باید مشکل را ریشه یابی کنید و بفهمید دلیل اصلی این اتفاق چه چیزی بوده است. ریشه مشکل این است که بدانید چرا و چه چیزی باعث شده بین شما و همسرتان فاصله بیفتد. مشکل از چه زمانی شروع شده است؟ آیا هر دو متوجه ایجاد این فاصله شده بودید؟ پاسخ دادن به این سوالات بسیار مهم و بحرانی است.

گام سوم: از حرفه ای ها کمک بگیرید

خیانت مشکلی جدی است که زوج ها به تنهایی نمی توانند آن را حل کنند. اگر می خواهید ازدواج سالمی داشته باشید از مشاوره های ازدواج کمک بگیرید. اهمیت مراجعه به مشاور کمتر از دندانپزشک نیست. نیت شما این است که مشکل را حل کنید اما اگر درست این کار را نجام ندهید آسیب بیشتری به رابطه خواهید رساند. یکسری مشکلات زناشویی ریشه ای وجود دارد که یا با گذر زمان مشخص می شود یا توسط فردی که از بیرون به رابطه نگاه می کند.

گام چهارم: رابطه بهتر و صمیمی تری بسازید

بعد از این که تمام صحبت ها را کردید و توافق کردید که مشکل را به کلی فراموش کنید زمان بهتر کردن رابطه رسیده است.این کار در ابتدا شاید بعد از این همه گفتگوهای سنگین زیاد راحت نباشد اما بهتر است هر چه زودتر سلامت را به رابطه خود بازگردانید. وقتی زمان بیشتری را با هم بگذرانید یا هر کاری که رابطه شما را بسازد. پیاده روی کنید، مسافرت بروید، شام به رستوران بروید یا جایی که در اولین دیدار با هم آشنا شدید.

اگر هیچ کدام از این گام ها تاثیری نداشت از او جدا شوید. بیشتر زوج ها بعد از انجام این مراحل مشکلشان حل می شود و دوباره همه چیز به حالت عادی برمی گردد. اما گاهی اوقات زخم ها به قدری عمیق هستند که درمان آن ها غیرممکن است و هیچ کدام از دو طرف تمایلی به حل مشکل ندارند. اگر نمی توانید با خیانتی که به شما شده کنار بیایید و آن را فراموش کنید عقب نشینی کنید و با خودتان ارزیابی کنید که آیا همسرتان باز هم می خواهد از احساس شما سواستفاده کرده و فریبتان دهد یا این که تصمیم گرفته است مشکل را حل کند؟ اگر به دروغ ها و پنهان کاری های همیشگی اش ادامه داد و شدت آسیب ها به قدری است که نمی توان آن ها را درمان کرد بهتر است از آن رابطه بیرون بروید.

 

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۰۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید، به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ ر

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دکتر سوفی پادوک (Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کد خبر 748596

دیگر خبرها

  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • انفعال رژیم اردن در برابر جبهه مقاومت
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • دُم خروس بیرون زد!
  • توخل جواب رئیس بایرن را داد
  • عیسی در روز تلخ بهترین گلزن فصل پرسپولیس شد
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • بازی همیشگی‌مان را مقابل آلومینیوم انجام ندادیم